Menu

Camry


Descopera noua Toyota Camry Hybrid

Cel mai rafinat hibrid

Noul Camry Hybrid combina eleganta rafinata a unui sedan de inalta clasa cu performanta extraordinara a hibridului de noua generatie. Cu designul sau elegant, tehnologia avansata si confortul exceptional, ofera o experienta de condus captivanta si inovativa. 
 
Noutatea absoluta - motorul sau de 2.5 litri furnizeaza putere si cuplu impresionant pentru a asigura o performanta perfecta - ramanand in acelasi timp extrem de silentios.
 

 

Mai inteligent si mai sigur

Fiecare Camry vine cu Toyota Safety Sense, un pachet cuprinzator de tehnologii avansate, ce duc asistenta oferita soferului la urmatorul nivel, Include Sistemul de siguranta Pre-Impact cu detectarea pietonilor si Avertizarea la parasirea benzii de rulare cu asistenta pentru mentinerea benzii.

Calatoreste cu stil si confort

Cabina noului Camry Hybrid combina designul elegant cu materiale de calitate. In fata, liniile continue formeaza in jurul soferului o cabina eleganta si pune la dispozitia pasagerilor un spatiu generos si confortabil. Pasagerii din spate beneficiaza si ei de mult spatiu dar si de o consola centrala pentru aer conditionat, sistem audio si scaune cu spatar reglabil. Toate acestea sunt completate de un portbagaj de 524 de litri, ca sa poti lua tot ce ai nevoie cu tine. 

* Disponibil pe varianta de echipare Exclusive.