Menu

Yaris

  • toyota yaris 2017 header pano animated poster tcm 3040 928410

 

Energia noului Yaris

PUTEREA LUCRURILOR CARE NU SE VAD

 

NOUL TOYOTA YARIS. ADUCE O INJECTIE DE ADRENALINA CONDUSULUI ZILNIC.

Spiritul agil si energia noului Yaris sunt de-a dreptul contagioase. Gama curajoasa de culori, liniile definite si dotarile cu personalitate nu doar asigura o experienta a condusului relaxanta si confortabila, dar pot transforma o calatorie obisnuita intr-o aventura plina de energie si individualitate.


Stilul care iti da incredere

Linii definite si dotari cu stil nu asigura doar un condus relaxant si confortabil, dar iti si energizeaza fiecare calatorie. Sistemul multimedia avansat, ecranul inovativ multi-info TFT si volanulin 3 spite imbracat in piele sunt integrate prin intermediul unui design ergonomic. 

Incredere in orice situatie

Noul Yaris vine cu Toyota Safety Sense in dotare standard. Tehnologii de siguranta activa iti ofera incredere in orice situatie de trafic. Fie ca esti in oras, in afara sa sau pe autostrada - indiferent de obstacolele care apar in drumul tau, poti avea intotdeauna incredere ca Yaris este pregatit.

Packs a punch

Noul Toyota Yaris Hybrid este deopotriva surprinzator, energic si agil, silentios si reconfortant, inteligent si de incredere. Descopera orasul in rafinatul mod electric, cu zero consum si zero emisii la 50% din timpul  parcurs.