Menu

 Toyota BusinessPlus

  • header img

  • pic1

 

De ce Toyota BusinessPlus?

Cu BusinessPlus poți fi sigur că vei depăși fiecare provocare.

Ne dorim mereu să îmbunătățim produsele noastre. Ne gândim constant cum putem inova și crea autovehicule cu un design menit să ofere utilizatorilor o experiență desăvârșită. Toate acestea pentru că ne gândim la satisfacerea nevoilor angajaților și a companiei voastre.

Cu un consum de combustibil scăzut, acreditări ecologice excelente și costuri de operare reduse, Toyota BusinessPlus oferă angajaților un mijloc de transport relaxant și confortabil, care le permite să se concentreze asupra rezultatelor companiei.

 

  • pic2

 

O experienta de calitate

Produsele noastre de calitate, echipele de experti si serviciile excelente sunt gandite special pentru a va oferi o experienta pozitiva, atat dvs. cat si soferilor dvs.

Ca lider mondial de peste 20 de ani in domeniul tehnologiei hibride, cu peste 7 milioane de vehicule hibride in circulatie, avem statistici sigure despre fiabilitatea si calitatea tehnologiei noastre.

Intotdeauna lucram in parteneriat cu clientii nostri, asigurandu-ne ca fiecare client are un consultant de vanzari dedicat care il poate ajuta sa rafineze oferta noastra exact pentru nevoile lui.

  • pic3

 

Cost de proprietate in totalitate transparent si competitiv

Cand vine vorba de costul total de proprietate suntem determinati sa va oferim un cost in totalitate transparent si intotdeauna competitiv.

Avem unelte si experti care va pot furniza costurile reale aferente flotei dvs. Eficienta costurilor este inclusa in afacerea noastra indiferent de nivelul la care se desfasoara. Vehiculele noastre hibride se pot lauda cu costuri de proprietate scazute datorita:

- uzura mai mica a pieselor precum placutele si discurile de frana
- lipsa ambreiajului, demarorului, alternatorului si a curelei de transmisie
- fiabilitate dovedita 

  • pic4

 

Lideri in solutiile Mobilitatii Viitorului

Alegand Toyota faci o alegere pozitiva pentru viitorul companiei tale si in acelasi timp faci fiecare sofer fericit in spatele volanului.

Dezvoltarea inovativa catre un viitor sustenabil face parte din viziunea noastra de afaceri. La fiecare pas al procesului, de la productie pana la reciclare, punem accent pe managementul ecologic. Cand vine vorba de emisii, hibridele noastre nu numai ca emit cantitati mici de CO2, dar au si grija de calitatea aerului prin emisii de NOx si PM mult mai mici.

 

 

Video Title

Video Slug